HomeDespre Romeo Popescu

12

ani de experiență

Despre mine

Sunt Romeo Popescu

și de 49 de ani muncesc la dezvoltarea mea personală.

Sunt pasionat de numerologie, psihologie, psiho-numerologie și tot ceea ce presupune lucrul cu oamenii. Experiența mea în interacțiunea cu oamenii se întinde pe o perioadă de peste 21 ani, mai întâi în vânzări și trade-marketing, în training-ul de personal, apoi în numerologie și psiho-numerologie timp de 12 ani.

Din 2015 susțin cursuri și conferințe în care aduc în prim-plan numerologia plecând de la scrierile din Antichitate și până în timpurile noastre, explicând cu argumente noțiunile numerologice care stau la baza omului ca individ și a vieții acestuia pe acest Pământ.

Experiences

Experiența mea

Explorator al Numerologiei și dezvoltării personale Prin Numerologie, am călătorit în lumea oamenilor și i-am înțeles. Așa m-am apropiat de ei și ei de mine. Având o fundație solidă, am extins orizonturile cunoașterii prin explorarea intensă a numerologiei genealogice și psihogenealogiei, după ce am creat conceptul inovator de psiho-numerologie. În acest context, mă prezint ca:

  • Fondator al Școlii de Numerologie, o entitate unică în România, prezentă în șase orașe: București, Ploiești, Brașov, Iași, Oradea și Târgu Mureș.
  • Numerolog
  • Trainer
  • Scriitor

psiho-numerologie

numerologie genealogică

Numero-hermetism

profiling numerologic

Testimoniale

Ce spun cursanții mei:

Iată feedback-ul celor care au participat la conferințele mele

Mulțumesc cu recunoștință, pentru materiale, mi-a plăcut foarte mult conferința am ras am scris foarte mult, nici nu am simțit cele 6 ore, a fost magic. Cu siguranță voi mai participa și cu alta ocazie.  Mulțumesc, zile magice va doresc! 

Anca G.

Multumesc frumos pentru materialul distribuit! Mi-a placut foarte mult prezentarea D-lui Romeo Popescu, imbinarea placutului cu utilul, locul unde s-a desfasurat aceasta conferinta si atmosfera oferita de participanti. Cred ca dl. Romeo Popescu are o simpatie deosebita pentru indragitul actor Doru Octavian Dumitru, am remarcat acest lucru si chiar il prinde atunci cand glumeste. 

Teodor S

Conferința a fost pentru mine foarte interesantă si bagajul de informații imens. Sunt fascinata de faptul ca un om poate fi “descifrat” așa ușor, deși suntem toți atât de complecsi și totodata unici. Va urmaresc in continuare cu drag!

Pompilia I.

Vă mulțumesc frumos pentru această conferință care m-a îmbogățit sufletește și mental! A fost complexă d.p.d.v.informativ, a necesitat din partea mea multă concentrare, astfel încât, la sfârșit eram încântată și obosită. Mi-a solicitat mult neuronii, chiar dacă Romeo a făcut suficiente momente de destindere prin umorul său caracteristic, tot mi s-a părut că mi-a alergat mintea prin multe conexiuni. 

Vasilica P.

A fost o întâlnire solicitantă, mai ales pentru că eu am vrut să prind cât mai multe noțiuni și idei pe care să le pot continua. Reașez noțunile în graficul de 72 de ore și pun la locul de onoare toate aspectele benefice. Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Maria M.

Primește acces instant gratuit la

Conferințe de numerologie aplicată

Vei vedea că în lume, în lucrurile care ți se întâmplă zilnic și oamenii pe care îi ai în jurul tău, NIMIC NU E ÎNTÂMPLĂTOR. Totul poate fi calculat numerologic.

Inscrie-te la

Newsletter

Înregistrează-te pentru a primi cele mai recente știri și a fi la curent cu toate activitățile noastre!