HomeRegulamentul Participării la Tombola pentru Câștigarea Unui Loc Gratuit într-o Tabără de Numerologie, marca Școala de Numerologie, în anul 2024

Regulamentul Participării la Tombola pentru Câștigarea Unui Loc Gratuit într-o Tabără de Numerologie, marca Școala de Numerologie, în anul 2024

1. Eligibilitate:

Toti abonații care au achiziționat Abonamentul Anual de 555 lei prin intermediul site-ului www.scoaladenumerologie.ro sunt direct înregistrați în tombolă, fără pași suplimentari. Perioada de înscriere este 25 Octombrie – 10 Februarie 2024.

2. Data extragerii:

Extragerea se va desfășura online, pe data de 15 Februarie 2024, utilizând platforma https://www.random.org/. Participanții vor fi numerotați în funcție de ordinea achiziționării abonamentului. Se vor introduce în platformă numere de la 1 până la totalul participanților, iar numărul generat aleatoriu de platformă va indica câștigătorul. Pentru a asigura integritatea și transparența procesului, extragerea va fi înregistrată video.

3. Premiu:

Un (1) loc gratuit in proxima Tabără de Numerologie organizată dupa anunțarea tombolei. 

Detaliile despre tabara le vom putea afisa la publicarea anuntului cu tabara.

4. Desfășurarea tombolei:

Câștigătorul va fi ales aleatoriu din lista abonaților care au plătit abonamentul anual în valoare de 555 lei.

Anunțarea câștigătorului va fi făcută pe site-ul www.scoaladenumerologie.ro și prin e-mail.

5. Condiții suplimentare:

Premiul este strict personal și nu poate fi convertit în bani sau înlocuit cu alte produse/servicii.

Dacă câștigătorul nu poate participa la tabăra specificată în regulamentul tombolei, premiul nu se poate transfera pentru un alt an sau un alt eveniment.

Pentru a valida premiul, câștigătorul este obligat să confirme participarea prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@scoaladenumerologie.ro în maxim 5 zile de la anunțul rezultatului. În lipsa confirmării, premiul se anulează și poate fi realocat unui alt participant prin organizarea unei noi extrageri. Participantul inițial desemnat câștigător și care nu și-a confirmat prezența nu va mai avea dreptul de a participa la această extragere.

6. Confidențialitate:

Datele personale ale participanților vor fi procesate în conformitate cu regulamentele GDPR in vigoare și nu vor fi folosite în alte scopuri decât cele legate de tombolă. Prin participarea la această tombolă, abonații acceptă toți termenii și condițiile prezentului regulament.

7. Despre organizator:

Tombola este organizată de www.scoaladenumerologie.ro, un brand al SC TREI SUCCES TRAINING SRL , înregistrată la Registrul Comerțului sub Nr. J3/163/3.2.2015 cu sediul în Pitești-Argeș, str. C.R.Motru nr 1, Cod Fiscal RO34052063

Pentru orice nelămuriri legate de tombolă, vă rugăm să ne contactați la adresa: contact@scoaladenumerologie.ro