HomeRomeo Popescu

12

ANI DE EXPERIENTA

Despre mine

Sunt Romeo Popescu

și de 49 de ani muncesc la dezvoltarea mea personală.

Îmi place să fiu informat, „să nu fac umbră degeaba pământului”, să cunosc despre viață și despre frumusețile ei.

Pentru mine frumusețea înseamnă o carte bună de literatură, filozofie, psihologie, un documentar bun (despre știință, istorie), să cunosc despre mâncăruri bune și vinuri alese și să ascult o muzică bună.

Experienta

Experiența mea

Explorator al Numerologiei și dezvoltării personale Prin Numerologie, am călătorit în lumea oamenilor și i-am înțeles. Așa m-am apropiat de ei și ei de mine. Acum, mă îndrept către noi orizonturi, explorând numerologia genealogică și psihogenealogia. Acestea reprezintă un nivel superior, o altă lecție pe care trebuie să o învăț, după ce am creat conceptul inovator de psiho-numerologie. În acest context, mă prezint ca:

  • Fondator al Școlii de Numerologie, o entitate unică în România, prezentă în șase orașe: București, Ploiești, Brașov, Iași, Oradea și Târgu Mureș.
  • Numerolog
  • Trainer
  • Scriitor

Fiecare din aceste roluri mă definește și mă motivează să continui să explorez și să împărtășesc înțelepciunea numerologiei și dezvoltării personale.

Psiho - numerologie

Numerologia genealogică

Numero-hermetism

Profiling Numerologic

0 +
Absolvenți ai cursurilor de Numerologie
0
Ore de cursuri susținute online
0
Conferințe înregistrate pe site
0 +
Matrici analizate

Testimoniale

Ce spun cursanții mei:

Vă mulțumesc frumos pentru această conferință care m-a îmbogățit sufletește și mental! A fost complexă d.p.d.v.informativ, a necesitat din partea mea multă concentrare, astfel încât, la sfârșit eram încântată și obosită. Mi-a solicitat mult neuronii, chiar dacă Romeo a făcut suficiente momente de destindere prin umorul său caracteristic, tot mi s-a părut că mi-a alergat mintea prin multe conexiuni. A fost o întâlnire solicitantă, mai ales pentru că eu am vrut să prind cât mai multe noțiuni și idei pe care să le pot continua. Reașez noțunile în graficul de 72 de ore și pun la locul de onoare toate aspectele benefice. Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Pompilia I.

Conferința a fost pentru mine foarte interesantă si bagajul de informații imens. Sunt fascinata de faptul ca un om poate fi “descifrat” așa ușor, deși suntem toți atâți de complexi și totodata unici.

Anca G.

Mulțumesc cu recunoștință, pentru pdf, mi-a plăcut foarte mult conferința am ras am scris foarte mult, nici nu am simțit cele 6 ore, a fost magic. Cu siguranță voi mai participa și cu alta ocazie.  Mulțumesc zile magice va doresc 

Vasilica P.

Multumesc frumos pentru materialul distribuit!

Mi-a placut foarte mult prezentarea D-lui Romeo Popescu, imbinarea placutului cu utilul, locul unde s-a desfasurat aceasta conferinta si atmosfera oferita de participanti.

Cred ca dl. Romeo Popescu are o simpatie deosebita pentru indragitul actor Doru Octavian Dumitru, am remarcat acest lucru si chiar il prinde atunci cand glumeste.

Va urmaresc in continuare cu drag!

Teodore S.

Primește acces instant gratuit la

Conferințe de numerologie aplicată

care îți pot schimba viața

Inscrie-te

Newsletter

Înregistrează-te pentru a primi cele mai recente știri și a fi la curent cu toate activitățile noastre!

[mc4wp_form id=3101]