HomePsiho-Numerologie

Psiho-Numerologie

PSIHO-NUMEROLOGIE

Capitol dedicat celor initiati in numerologie

Numerologia te face conștient! 

Ai sosit la timp pentru noi provocări psiho-numerologice și conștientizări. Fie că ești debutant sau avansat în studiul numerologic, îți aduc în prim plan noi analogii, interpretări și modalități de manifestare, pe care le-am cercetat  în ultima perioadă și de-a lungul pregătirii mele continue ca numerolog.

Numerologia, așa cum ai perceput-o, este o știință profundă care necesită studiu îndelungat și cercetare permanentă. Pe măsură ce viața se desfășoară, descopăr implicațiile numerologice mult peste măsură unei minți neantrenate.

Acesta este motivul pentru care recomand răbdare în abordarea numerologică, deoarece, ea se relevă pe măsură ce toate piesele construcției există pentru a fi unite.

Fiecare om are propriul ritm și algoritm numerologic! Este o chestiune de timp până când mintea ta va vedea numerologia în lumea înconjurătoare, în acțiuni, în locuri și fapte, în orice om și în desfășurarea vieții pe orice perioadă de timp.

Am pregătit pentru tine acest spațiu de lucru, în care vei găsi o serie de conferințe destinate nivelului tău și care îți vor aduce multe elemente de teorie și numerologie aplicată în concret:

  1. Codul celor 9VIRTUȚI
  2. Cum primești tot ceea ce-ți dorești?
  3. Omul, ființă adaptabilă.
  4. Sunt FERICIT, deci EXIST!
  5. Confort sau Starea de Bine?

CODUL celor 9 VIRTUTI
(preview)

Cum primești tot ceea ce-ți dorești?
(preview)

Omul ființă adaptabilă
(preview)

Sunt FERICIT, deci EXIST!
(preview)

Confort sau starea de bine?
(preview)

Devino membru !

Cu abonamentul lunar de 60lei / lună, poți accesa TOATE conferințele înregistrate de pe acest site !
În fiecare lună, îți vom oferi noi materiale pe care le vei putea vedea în întregime oricând dorești.
***IMPORTANT: Evenimentele marca Scoala de Numerologie promovate pe acest site si care se vor desfasura LIVE in afara site-ului, cat si cursul "Bazele Numerologiei", nu sunt incluse in abonament.

Mă abonez cu 60lei/lună!