TU cu TINE – 21 de zile

210,00 lei

În cadrul conferinței TU cu TINE – 21 de zile îți este prezentat acest program cu o metodă clară și concretă de autoevaluare, special conceput pentru TINE, pentru a pune bazele unei noi „fundații” a TA.

Descriere

21 reprezintă numărul minim necesar pentru a se amprenta în tine această nouă formă de cunoaștere și de a vedea concret o schimbare care te va ajuta să descoperi resursele cele mai bune pentru tine și familia ta prin a ști să îți folosești energia, voința și creativitatea în toate situațiile ivite pe drumul vieții tale.

Îți voi prezenta un sistem algoritmat foarte creativ, în care va trebui să urmezi îndrumările, la care vei „munci” zi de zi și pe care îl vei putea folosi oricând în diferite perioade mai dificile din viața ta. Acordă-ți timp să faci totul cu plăcere, nu din nevoie sau pentru că trebuie.

 

Fii important/ă pentru TINE! 

Îți garantez că după ce vei termina acest program de autoevaluare vei fi diferit/ă, deoarece te vei regăsi pe TINE, îți vei pune foarte multe întrebări și „te vei aduce acasă” revenind astfel pe linia de plutire pentru că îți voi da soluțiile pentru ceea ce ar fi bine să faci în orice situație.

Pentru început privește-te în ochi și intră pe poarta sufletului tău! Fii sincer(ă) cu tine! Ce vezi acolo? Ce este în sufletul tău? Fă acest exercițiu! Vei fi uimit(ă)! Nu uita! Ceea ce vezi TU este ceea ce simt cei din jurul tău.

Magia lucrurilor se întâmplă doar atunci când și TU faci ceva spre direcția unde vrei să ajungi așa că este necesar să faci tot ce ține de TINE pentru a te pune pe drumul tău și apoi bucură-te de călătorie!

„Motivația vine din starea de spirit pe care o simți TU, din starea ta interioară, din modul în care te simți în relație cu oamenii cărora le pasă de TINE sau de care îți pasă ȚIE. Este greu să știi multe lucruri despre tine!” – trainer și numerolog Romeo Popescu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „TU cu TINE – 21 de zile”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *