HomeGeorge Iachim

5

ani de experiență

Despre mine

Sunt George Iachim

Un suflet pasionat și dedicat, a cărui călătorie se întrepătrunde cu misterele numerologiei și cu puterea vindecătoare a bioenergiei.

În calitate de numerolog și bioenergoterapeut, sunt o persoană pasionată de conexiunea dintre numere și energii, dedicată să ajut oamenii să-și găsească echilibrul și să-și dezvolte potențialul interior. Abordarea mea este una holistică, în care combin cunoștințele numerologice cu tehnicile de bioenergoterapie, pentru a oferi o experiență completă și benefică celor pe care îi ajut.

În permanență în căutare de cunoaștere și dezvoltare personală, îmi place să mă perfecționez în domeniile în care activez, pentru a putea aduce mai multă lumină și transformare în viețile oamenilor.

Îmi place să mă implic în comunitatea mea și să împărtășesc cunoștințele și experiența mea cu ceilalți.

Experiență

Experiența mea

Sunt recunoscător pentru oportunitatea de a lucra cu oameni minunați și de a le fi alături în călătoria lor către vindecare, descoperire și împlinire personală. Îmi place să creez conexiuni speciale cu clienții mei și să-i ghidez într-o călătorie de auto-descoperire prin intermediul numerelor, oferindu-le o perspectivă clară asupra vieții lor și o înțelegere profundă a drumului pe care îl au de parcurs. Pe lângă aceasta, pasiunea mea pentru partea nevazuta a corpului uman m-a condus către domeniul bioenergoterapiei. Sunt un specialist experimentat în canalizarea și manipularea energiilor subtile din corpul uman pentru a restabili echilibrul și armonia. În timpul ședințelor mele de bioenergoterapie, pun în practică cunoștințele mele adânci despre anatomia energetică a ființei umane și utilizez această cunoaștere pentru a sprijini procesul de vindecare naturală al clienților mei. În concluzie, pasiunea mea pentru numerologie și bioenergoterapie m-a definit ca individ și m-a încurajat să aduc lumină in viata mea dar și echilibru în viețile celor din jurul meu. Sunt entuziasmat să continui această călătorie minunată și să ajut cât mai mulți oameni să-și descopere adevărata esență și să atingă un nivel înalt de armonie și împlinire personală.

Contact email: george.iachim@gmail.com

Numerolog

Implicat în comunitate

Bioenergoterapeut

Facilitez vindecarea

Testiomoniale

Ce spun clienții mei:

Iată feedback-ul celor cu care am lucrat

După ședințele cu George, am simțit o schimbare profundă în mine. Tehnicile lui combinate de numerologie și bioenergoterapie m-au ajutat să înțeleg mai bine cine sunt și să îmi găsesc echilibrul interior. Recomand cu căldură!

Raluca L.

A lucra cu George a fost o experiență revelatoare. Am învățat să văd lumea dintr-o nouă perspectivă, și să apreciez conexiunile dintre numere și energia vieții mele. Datorita lui, am găsit armonia pe care o căutam de mult timp.

Ionut M.

Sunt profund recunoscătoare pentru că am avut oportunitatea să mă consult cu George. Abilitățile lui unice de a combina numerologia cu bioenergoterapia m-au condus către un parcurs de vindecare și auto-descoperire ce a avut un impact enorm în viața mea.

Ana S.

Inscrie-te la

Newsletter

Înregistrează-te pentru a primi cele mai recente știri și a fi la curent cu toate activitățile noastre!