• contact@scoaladenumerologie.ro

Nu ai niciun produs în coș.

GEORGE IACHIM

Un suflet pasionat și dedicat, a cărui călătorie se întrepătrunde cu misterele numerologiei și cu puterea vindecătoare a bioenergiei. Salut, sunt George Iachim, și mă bucur să vă împărtășesc o mică parte din povestea mea captivantă!

Contact email: george.iachim@gmail.com

În calitate de numerolog și bioenergoterapeut, sunt o persoană pasionată de conexiunea dintre numere și energii, dedicată să ajut oamenii să-și găsească echilibrul și să-și dezvolte potențialul interior. Abordarea mea este una holistică, în care combin cunoștințele numerologice cu tehnicile de bioenergoterapie, pentru a oferi o experiență completă și benefică celor pe care îi ajut.

În permanență în căutare de cunoaștere și dezvoltare personală, îmi place să mă perfecționez în domeniile în care activez, pentru a putea aduce mai multă lumină și transformare în viețile oamenilor. Sunt recunoscător pentru oportunitatea de a lucra cu oameni minunați și de a le fi alături în călătoria lor către vindecare, descoperire și împlinire personală. Îmi place să creez conexiuni speciale cu clienții mei și să-i ghidez într-o călătorie de auto-descoperire prin intermediul numerelor, oferindu-le o perspectivă clară asupra vieții lor și o înțelegere profundă a drumului pe care îl au de parcurs.

Pe lângă aceasta, pasiunea mea pentru partea nevazuta a corpului uman m-a condus către domeniul bioenergoterapiei. Sunt un specialist experimentat în canalizarea și manipularea energiilor subtile din corpul uman pentru a restabili echilibrul și armonia. În timpul ședințelor mele de bioenergoterapie, pun în practică cunoștințele mele adânci despre anatomia energetică a ființei umane și utilizez această cunoaștere pentru a sprijini procesul de vindecare naturală al clienților mei.

Îmi place să mă implic în comunitatea mea și să împărtășesc cunoștințele și experiența mea cu ceilalți.

În concluzie, pasiunea mea pentru numerologie și bioenergoterapie m-a definit ca individ și m-a încurajat să aduc lumină in viata mea dar și echilibru în viețile celor din jurul meu. Sunt entuziasmat să continui această călătorie minunată și să ajut cât mai mulți oameni să-și descopere adevărata esență și să atingă un nivel înalt de armonie și împlinire personală.

CODUL NUMERO-EMOTIONAL
AL OSULUI SACRU
(preview)

DECODIFICAREA
COLOANEI VERTEBRALE
(preview)

SIGILIUL lui 4
si OSUL COCCIS
(preview)