HomeGabriela Popovici

30

ani de experiență

Despre mine

Sunt Gabriela Popovici

un inițiat, cercetător, practicant al lumii tridimensionale, spirit-minte-trup, autorul cărții Misterele Destinului, editura Etnous Brașov.

Am plecat în călătoria vieții pornind din întuneric, adică nu mă bucuram de minunatul dar al vieții. Treptat, prin autoeducare și transformare, am reușit la 36 ani, moment când drumul meu s-a schimbat, să pot spune că suntem mai mult decât poate înțelege mintea noastră rațională, că a simți este o calitate, nu un defect, că a visa face parte din creație, a-ți înțelege propriul corp, templu al sufletului tău este parte din tridimensionalul esenței umane și mai presus de orice, suntem spirite care călătoresc în trup spre evolutie si educare.

Experiență

Experiența mea

Studiez știința numerologiei pitagoreice, dar și vedice, de 30 de ani, un instrument psihologic, parapsihologic subtil, de autocunoaștere și dezvoltare. Am studiat și practicat, de peste 20 de ani, științele exacte, finanțe-bănci, un domeniu care mi-a ordonat și susținut sistemul mental și financiar, apoi, de 10 ani, am studiat și practicat domeniul nutriției și psihonutriției, în colaborare cu medici specialiști. Medicina complementară a făcut parte din viața mea dintotdeauna, prin stilul meu de viață. Am realizat treptat beneficiile nutriției sănătoase pe toate planurile vieții, deoarece schimbând stilul nutrițional, schimbi starea, vibrația, energia, emoția, psihicul și aduci vindecarea. Afecțiunile fizice reflectă un dezechilibru psiho-emoțional și spiritual. Astfel, am urmat certificarea internațională Theta Healing Institut, inițieri spirituale în diverse sisteme energetice, acreditarea și certificarea în domeniul consilierii dezvoltării personale Confident Business Training. Spiritualitatea, în esență, o practic de când m-am născut; este o stare care nu se poate exprima în cuvinte, o trăire multidimensională. Dintre toate, numerologia reprezintă pentru mine cheia care deschide toate lacătele ființei umane. Te invit și pe tine să accesezi cursul meu pentru a descoperi și tu secretul și frumusețea vieții tale, în esență. Îmi poți scrie la adresa: gabrielapopovici27@yahoo.com.

Certificată Theta Healing

Pasionată de nutriție

consilier dezvoltare personală

scriitor

Inscrie-te la

Newsletter

Înregistrează-te pentru a primi cele mai recente știri și a fi la curent cu toate activitățile noastre!