HomeEvenimentWebinar GRATUIT Călătoria interioară a arborelui vieții

Webinar GRATUIT Călătoria interioară a arborelui vieții

Webinar GRATUIT Călătoria interioară a arborelui vieții

Data incepere

19:00

15 mai 2024

Data finalizare

19:00

15 mai 2024

Locatie

online, zoom

Călătoria interioară te poartă tot mai aproape de Omul autentic care ești menit să fii!

Omul este precum un Arbore: rădăcinile sale sunt străbunii, Trecutul, tulpina lui este Prezentul, iar florile și fructele sunt proiectele Viitorului.

Te invit într-o călătorie magică și în același timp cât se poate de reală și de vie a vieții tale, o călătorie prin care vei descoperi (cu ajutorul celor 4 elemente: pământ, apă, aer, foc) locurile minunate din tine. Sunt acele părți din tine despre care tu spui că au nevoie de vindecare, când ele au nevoie defapt să fie iubite…de tine. Vei învăța să te asculți și să te iubești!

Conectarea cu natura prin cele patru elemente pentru revitalizare și inspirație

În cadrul webiarului vom vorbi despre importanta trăirii în armonie cu cele 4 elemente esențiale; despre cum fiecare element poate reflecta și influența personalitatea și deciziile noastre.

Vom afla cum ne alimentăm viața cu Pământ, Apă, Aer și Foc și cum să integrăm aceste elemente în rutina zilnică pentru a îmbunătăți sănătatea fizică și mentală.

În această Călătorie interioară ghidul tău sunt eu, Olimpia-Mioara Mireștean, trainer de dezvoltare personală, practicant al șamanismului, ghid în design uman, după 15 ani ca profesor de geografie și trainer în proiecte educaționale europene.

Miercuri, 15.05.2024, orele 19.00-20.00

Unde: platforma ZOOM


Vrei să te înscrii? Te rugăm să completezi formularul de mai jos. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a-ți oferi mai multe detalii.