HomeEvenimentRelații, bani, sănătate, energie și…tradiții de Martie

Relații, bani, sănătate, energie și…tradiții de Martie

Relații, bani, sănătate, energie și…tradiții de Martie

Data incepere

19:00

6 martie 2024

Data finalizare

21:00

6 martie 2024

Locatie

online, pe Zoom

Relații, bani, sănătate, energie și…tradiții de Martie- Webinar Gratuit

Pregătim o conferința online gratuită, care va avea loc pe Zoom, în data de 6 martie, începând cu ora 19:00. Acest eveniment adună, în premieră, colaboratorii Școlii de Numerologie, împreună cu Romeo Popescu pentru a explora teme esențiale pentru dezvoltarea personală și împlinirea vieții pe toate planurile, în 2024.

Într-o lume în continuă schimbare și evoluție, căutarea înțelepciunii și a împlinirii personale devine tot mai importantă. Avem privilegiul să vă oferim o oportunitate de a explora aspecte esențiale ale vieții și să descoperim împreună cum să ne dezvoltăm și să prosperăm în tot ce ne propunem. Indiferent dacă sunteți curioși să învățați despre tradiții străvechi, să vă îmbunătățiți relațiile sau să vă aliniați cu ciclurile naturii pentru a vă optimiza viața, această conferință este pentru voi.

Subiectele abordate includ:

  1. Traditii de Martie: Descoperiți semnificația Mărțișorului și a Babelelor, prezentate de Romeo Popescu.
  2. Relații sentimentale: Adrian Voinea va dezvălui secretele construirii și menținerii unei relații armonioase și împlinite.
  3. Banii și prosperitatea: Oana Dominte va analiza legătura dintre energia personală și atragerea prosperității financiare.
  4. Sănătatea holistică: Raluca Proca va discuta despre modalitățile de a înțelege și îmbunătăți sănătatea fizică și psihologică prin prisma numerologiei.
  5. Calendarul energetic: George Iachim va explica cum ciclurile naturale influențează nivelul nostru de energie și bioritmul zilnic.
  6. Revenirea la viață: Crina Popescu va prezenta perspective încurajatoare asupra auto-descoperirii și începuturilor proaspete.

Traditii de Martie – Martisorul și Babele- Romeo Popescu

Descoperiți semnificația profundă a tradițiilor de martie, precum Martișorul și Babele, într-o prezentare susținută de Romeo Popescu. Într-un anumit sens, tradițiile de Martie reflectă ciclurile naturale ale regenerării și reînnoirii, marcând trecerea de la iarnă la primăvară și aducând cu ele promisiunea unui nou început. Prin explicarea semnificației acestor tradiții și a rolului lor în cultura noastră, Romeo Popescu ne va ghida în înțelegerea și aprecierea mai profundă a conexiunii noastre cu tradițiile străvechi și cu ritmurile naturii. Vei descoperi povestea din spatele Martisorului și a Babelor și vei înțelege cum aceste tradiții își găsesc locul în viața noastră contemporană.

Relațiile sentimentale- Adrian Voinea

Relațiile: conștient sau nu, cu toții ni le dorim pentru că afectiv-emoționalul din noi nu se poate exprima decât prin plenitudinea iubirii manifestate în doi. Numerologia ne servește drept cale pentru a înțelege ce înseamnă, cum se construiește, cum se modelează și se șlefuiește o relație sentimentală pentru a ajunge în acea zonă de armonie și împlinire în care ne dorim cu toții să trăim. Vibrația interioară a fiecăruia dintre noi și cele patru elemente: foc, apă, aer și pământ ne ajută simplu, clar și concret să aflăm și să conștientizăm ce oferim, ce ne dorim să primim, ce nevoi avem și pe ce frecvență ne putem acorda emoțiile, trăirile și faptele cu cele ale omului (de) iubit.

Influența banilor în viața noastră- Oana Dominte

Fiecare dintre noi avem vise pe care ne dorim să le îndeplinim. Unele dintre aceste vise prind viață de la sine, însă pentru altele este nevoie de timp, energie și bani. Printre “uneltele” de care un om are nevoie pentru a-și duce visele până la îndeplinire, putem enumera: creativitatea, dorința (adică energia pe care suntem dispuși să o alocăm) și finanțele. Cu ajutorul Numerologiei nu doar că putem face legătura dintre aceste neprețuite “unelte”, ci, mai mult, putem afla atât cum să le obținem, cât și cum să le influențăm. Vom descoperi astfel faptul că noi înșine suntem cei care putem atrage, sau respinge energia banilor, prin modul în care ne raportăm la ei. Vă invităm să aflăm împreună cea mai ușoară cale de a atinge și a păstra prosperitatea, plecând de la cifra de vibrație interioară pe care fiecare dintre noi o are înscrisă în propriul destin și ajungând până la realizarea viselor.

Sănătatea în numerologie- Raluca Proca

Este oare posibil să ne înțelegem sănătatea atât fizică cât și cea psiho-emotională în numerograma noastră?

Cât de multă importanță aloc sănătății mele, din toate punctele de vedere și ce mă ajută să fiu mai sănătos, se poate vedea în CNP-ul astral și astfel mă pot ajuta conștient și integrând cunoașterea numerologică.

Calendarul Energetic și influențele lui asupra bioritmului- George Iachim

„Există o vreme a semănatului și una a secerișului.” Toate fenomenele dinamice ale Universului respectă Legea Ciclicității. Fie că este vorba de atomi, celule sau organisme mai complexe, fie că vorbim de planete, sisteme stelare sau galactice, totul se desfășoară ciclic. Pământul dacă s-ar învârti mai încet ar deveni un deșert fiind mai aproape de Soare iar dacă s-ar învârti mai repede ar deveni mai rece și nu ar fi posibilă viața pe pământ. Axa pământului este inclinată spre stânga așa cum este și universul deviat spre stânga. Aminoacizii esențiali vieții se mișcă levogir (spre stânga) și toate substanțele esențiale vieții se mișcă la fel. Omul este creat pentru acest ritm biologic. Cele patru anotimpuri (primăvara, vara, toamna și iarna) au diverse influențe asupra nivelului de energie al oamenilor și asupra bioritmului zilnic.

Revenirea la viață- Crina Popescu

Revenirea la viață a început în anul 2023, an de vibrație 7. Anul trecut am avut ocazia să ne căutăm pe noi înșine, să ne înțelegem, să facem pace cu trecutul. Ne aflăm în anul 2024, an de vibrație 8. Succesul și abundența sunt la îndemâna noastră. După o perioadă lungă și grea din punct de vedere material, anul 2024 poate fi considerat o revenire la viață. Vocația este cea care ne ghidează spre abundență. Urmează anul 2025, an de vibrație 9, anul finalizării unui ciclu evolutiv, încheierea unui capitol. Vom trece prin schimbări, transformări majore benefice nouă. Să începem anul 2026, an de vibrație 1, așa cum se cuvine. Este momentul potrivit pentru a-ți canaliza energia în direcții care îți susțin viziunea și aspirațiile. După auto-descoperire și transformare, oportunitățile și noile începuturi aduc un sentiment proaspăt de vitalitate. Să ne redescoperim bucuria de a trăi prin pasiuni și interese proprii, să ne reconectăm cu valorile spirituale și să ne așezăm pe drumul fericirii!

Indiferent de domeniul de interes, conferința îți oferă oportunitatea de a învăța și de a te conecta cu propria ta evoluție. Alătură-te nouă pentru o seară de învățare și inspirație!


Vrei să te înscrii? Te rugăm să completezi formularul de mai jos. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a-ți oferi mai multe detalii.