HomeEvenimentLansare de carte “CARTEA D3 NUM3ROLO613”

Lansare de carte “CARTEA D3 NUM3ROLO613”

Lansare de carte “CARTEA D3 NUM3ROLO613”

Data incepere

18:00

6 iunie 2024

Data finalizare

19:00

6 iunie 2024

Suntem încântați să vă invităm la un eveniment deosebit pentru noi: lansarea celei mai recente lucrări a lui Romeo Popescu. Aceasta va avea loc joi, 6 iunie, începând cu ora 18:00, la librăria St. O. Iosif, pe Strada Mureșenilor nr. 14,  în colaborare cu Editura Creator.

Romeo Popescu ne va introduce în universul său prin prezentarea celor 3 volume: “CARTEA D3 NUM3ROLO613”, ce reprezintă rodul a ani de cercetare și aplicare practică în domeniul numerologiei. Scopul acestei serii este de a explora și de a discuta impactul numerologiei asupra vieții personale și profesionale, materialul fiind prezentat într-o manieră accesibilă și aplicabilă.

Participarea la lansare este gratuită, iar accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

Acest eveniment nu este doar o simplă prezentare de carte, ci și o oportunitate de a celebra împreună pasiunea pentru numerologie și de a ne uni într-o comunitate dedicată descoperirii continuului potențial de transformare personală.

Vă așteptăm cu drag să ne întâlnim și să sărbătorim împreună această lansare, explorând misterele numerologiei și deschizând noi orizonturi în înțelegerea acestei științe fascinante.