HomeEvenimentLansare de carte: CARTEA D3 NUM3R0L0613, de Romeo Popescu

Lansare de carte: CARTEA D3 NUM3R0L0613, de Romeo Popescu

Lansare de carte: CARTEA D3 NUM3R0L0613, de Romeo Popescu

Data incepere

15:00

20 aprilie 2024

Data finalizare

16:30

20 aprilie 2024

Vă invităm la un eveniment important în calendarul nostru: lansarea ansamblului de trei cărți “CARTEA D3 NUM3ROLO613”. Acest eveniment se va desfășura în București, pe 20 aprilie 2024, reprezentând o oportunitate unică de reuniune a comunității noastre și de celebrare a pasiunii comune pentru numerologie.

Colecția de trei cărți este rezultatul dedicării și muncii intense a lui Romeo Popescu, reflectând ani de cercetare și aplicare practică în domeniul numerologiei. Scopul acestor lucrări este de a oferi cititorilor o cale de explorare a impactului numerologiei asupra aspectelor personale și profesionale ale vieții. În paginile lor, Romeo Popescu a depus eforturi considerabile pentru a asigura prezentarea materialului într-o manieră logică și ușor de înțeles, permitând aplicarea eficientă a principiilor numerologice în cotidian.

Participarea la acest eveniment este gratuită. Accesul în sală se face pe baza înscrierii. Detalii suplimentare legate de locație și orar vor fi furnizate participanților înregistrati.

Lansarea nu se limitează doar la prezentarea celor trei volume; ea simbolizează unirea unei comunități unite de credința în puterea transformării prin cunoașterea numerologiei.  Indiferent de nivelul de cunoștințe despre numerologie pe care îl dețineți, această serie vă va deschide noi orizonturi și va adânci înțelegerea dumneavoastră.

Important de reținut este că, deși aceste cărți constituie un instrument fundamental, ele reprezintă doar începutul. Învățarea autentică și progresul se realizează prin practică asiduă, curiozitate și dorința de a descoperi neîncetat.

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim pe 20 aprilie pentru a sărbători împreună această lansare și pentru a aprofunda misterele numerologiei. Până atunci, vă dorim zile pline cu realizări semnificative.

Cu sinceritate și căldură,

Echipa Școlii de Numerologie


Dorești să te înscrii?

Te rugăm să completezi formularul de mai jos. Te vom contacta cu toate detaliile necesare cât mai curând posibil.

Înainte de a trimite formularul, te rog să te asiguri că:

  • Ai introdus corect adresa de email pe care dorești să o folosim pentru a-ți trimite detaliile organizatorice.
  • Adresa de email specificată poate primi mesaje (verifică să nu fie plină, în special dacă nu o folosești frecvent).