HomeEvenimentWebinar gratuit: De la vis la realitate: bani, încredere, succes

Webinar gratuit: De la vis la realitate: bani, încredere, succes

Webinar gratuit: De la vis la realitate: bani, încredere, succes

Data incepere

19:00

19 martie 2024

Data finalizare

20:00

19 martie 2024

De la vis la realitate: bani, încredere, succes

Dacă simți că poți mai mult și vrei mai mult, te invit în data de 19 martie 2024, la ora 19:00, la un WEBINAR GRATUIT, LIVE care îți oferă un punct de plecare în relația cu banii. Prezentat de numerologul Romeo Popescu, acest seminar online te va ghida prin secretele succesului financiar.

În cadrul acestui curs, Romeo Popescu, un expert al interpretării numerologice, va discuta despre:

Viziunea asupra banilor

Descoperim împreună cum banii nu sunt doar o necesitate materială, ci și o reflectare a valorilor și credințelor noastre. Explorăm strategii de conștientizare și gestionare a finanțelor personale care pot transforma modul în care banii circulă în viețile noastre, deschizând porțile către prosperitate și abundență.

Construirea încrederii

Încrederea în sine este piatra de temelie a oricărei reușite. Vom discuta despre importanța autoevaluării pozitive și cum aceasta influențează capacitatea de a face față provocărilor. Învățăm tehnici de autocunoaștere și autoîmbunătățire care pot crește încrederea în propriile forțe, esențială pentru orice demers îndrăzneț.

Definirea succesului

Succesul este o călătorie personală, unică fiecărui individ. Împărtășim perspective și strategii pentru a identifica și urmări vocația personală, subliniind importanța pregătirii și adaptabilității în fața schimbărilor. Discutăm despre cum renunțarea la vechi și îmbrățișarea noului ne poate remodela traiectoria spre succes.

Transformarea personală

Acest seminar pune accent pe capacitatea de transformare și reinventare a fiecărui participant. Vă invităm să luați parte la o călătorie de autodescoperire, unde veți învăța să aruncați umbrele trecutului și să adoptați o nouă perspectivă asupra vieții, una care favorizează creșterea, dezvoltarea personală și, în cele din urmă, realizarea unei vieți pline de abundență.

Această oră va fi o experiență de învățare interactivă, menită să stimuleze gândirea, să provoace la acțiune și să inspire schimbări pozitive în viața personală și profesională a participanților. Este o invitație deschisă către toți cei care doresc să își lărgească orizonturile și să exploreze noi posibilități de îmbunătățire a propriei vieți.

Data și ora: 19 martie 2024, ora 19:00

Locația: Online LIVE pe ZOOM

Trainer, numerolog: Romeo Popescu.

Pregătește-te să trăiești viața pe care o meriți! Vom aborda și alte aspecte ale relației dintre numerologie și prosperitate financiară, așa că te invit să îți rezervi locul acum pentru a debloca potențialul banilor în anul 2024!


Vrei să te înscrii? Te rugăm să completezi formularul de mai jos. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a-ți oferi mai multe detalii.