HomeEvenimentDescifreaza-ti ANUL 2024 – conferinta eveniment, 20 ianuarie 2024

Descifreaza-ti ANUL 2024 – conferinta eveniment, 20 ianuarie 2024

Descifreaza-ti ANUL 2024 – conferinta eveniment, 20 ianuarie 2024

Data incepere

12:00

20 ianuarie 2024

Data finalizare

18:00

20 ianuarie 2024

Locatie

Platforma ZOOM

Descifreaza-ti ANUL 2024 – conferință eveniment, 20 ianuarie 2024

Editia a 6-a !!!

NOU! Datorită numărului mare de solicitări, am extins numărul de locuri disponibile în sală, la Brașov. Te poți înscrie chiar ACUM, chiar AICI!

Anul 2024 este un an de vibratie universala 8. Cifra 8 este o cifra raspuns, astfel fiecare dintre noi va primi minim un raspuns lamuritor cu privire la diferite actiune intreprinse in 2023, sau din 2015 pana in prezent.

8 este si cifra puterii sociale, a responsabilitatii si a puterii iubirii, astfel, fiecare dintre noi vom beneficia de noi directii in viata sociala, profesionala si mai ales in zona iubirii. 8 reprezinta iubirea responsabila, forta relatiei afective in timp.

Cifra 8 ne vorbeste despre rodul tuturor stradaniilor noaste profesionale si vocationale din ultimii 7 ani. Aceasta cifra 8, a anului 2024(8) aduce incununarea succesului, din punct de vedere financiar, antreprenorial sau al avansarii in functie la locul de munca.

8 este o cifra de pamant, particularitatea 24(6) apa, pamant si iar apa.

Daca in 2023 am avut elementele de apa, foc si aer, in 2024 avem simbioza a doua elemente, apa si pamant. Mai precis, 3 parti apa, 2 parti pamant. Focul si Aerul ca elemente lipsesc si din aceasta cauza este posibil sa apara o oarecare lipsa de actiune, de identitate, de directie, de cunoastere sau de intelepciune in viata fiecaruia, la unii mai putin, la altii mai mult. Toate acestea depind de data de nastere a fiecaruia.

Care sunt acele situatii noi, inedite, pe care tu le vei intalni in 2024?

Care va fi nivelul tau de stabilitate financiara, profesionala si in iubire, in functie de data nasterii, varsta, an astral?

Ce sanse si oportunitati noi vei avea in 2024?

La conferinta vei afla despre:

Decada lui 2 si particularitatea lui 24 (6) vor influenta viata noastra.

Totul despre cunoasterea afectivitatii, relatiilor de familie, relatiilor sentimentale, relatiilor profesional-vocationale, comunicare, empatie, casatorie (an foarte bune pentru a te casatori), noi relatii si conjuncturi afective, dispare singuratatea si apar noi oportunitati in amor, mai ales pentru persoanele singure.

Este un an foarte bun din punct de vedere financiar.

    • Cum se aspecteaza la tine in functie de data nasterii?
    • Cum se manifesta acesta la nivel general?
    • Cum se manifesta acesta la nivel personal?
    • Ce este bine sa faci in acest an si ce obstacole ar fi bine sa eviti sau sa treci?
    • In ce domeniu vei avea maxim de success si ce domeniu ar trebui sa mai astepte?

Vei invata sa descifrezi singur!!!

Cariera, banii, familia, relatiile afective, casatoriile pot fi bine conturate pentru tine in anul 2024?

Creativitatea, sanatatea, banii, vocatia, iubirea, influenta neamului si a stramosilor, se vor contura in acest an 2024 cu mai multa putere ca pana acum. Cum te vor influenta aceste lucruri pe tine? Vino la conferinta! Toate aceste lucruri si multe altele, le vom descifra in conferinta!

D35C1FR3424-71 ANUL 2024, sambata 20 ianuarie 2024, orele 12:00 – 18:00

Vei putea vedea conform cifrelor tale de vibratie interioara, sociala si de destin cum sa iti construiesti un an 2024 plin de bunastare, iubire, armonie, intelegere, prosperitate si sansa. Toate lucrurile au un sens si o cale ce este bine sa o urmezi. Tu vei putea sa vezi si sa descifrezi acea cale care este cea mai potrivita pentru tine.

Impreuna vom invata sa calculam si sa interpretam cele mai bune metode prin care sa ajungi repede si in siguranta, catre acea viata ce iti imaginezi ca ai putea-o trai.

Trimite ACUM pentru inscriere, la adresa de e-mail: conferinte369@gmail.com cu textul: ,,2024’’ daca participi in online sau  “BRASOV” daca participi in sala de conferinte. Te poti inscrie si completând formularul de mai jos.

Durata evenimentului:  6 ore, intre orele 12:00 – 18:00

Cand? Sambata, 20 ianuarie 2024.

Unde? In sala, la BRASOV si LIVE-Online pe platforma ZOOM

Investitia: 300 lei / persoana, pentru participantii la sala de conferinte.

420 lei / persoana, pentru participantii online.

Trainer, numerolog Romeo Popescu.

Nou! Ai posibilitatea să oferi cadou participarea la conferința “Descifrează-ți anul 2024!”

După completarea formularului de înregistrare și confirmarea plății, vei primi pe email Cardul Cadou cu numele persoanei care participă, precum și coordonatele sălii de conferințe.

Cardul devine utilizabil numai după confirmarea plății contravalorii sumei pentru participarea la conferință. Cardul este uninominal. Acest card se poate utiliza numai pentru conferința din 20.01.2024.


 

Vrei să te înscrii? Te rugăm să completezi formularul de mai jos. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a-ți oferi mai multe detalii.