HomeEvenimentCUM INTERPRETEZI O MATRICE NUMEROLOGICĂ? – CIM14 – ATELIER ONLINE-LIVE

CUM INTERPRETEZI O MATRICE NUMEROLOGICĂ? – CIM14 – ATELIER ONLINE-LIVE

CUM INTERPRETEZI O MATRICE NUMEROLOGICĂ? – CIM14 – ATELIER ONLINE-LIVE

Data incepere

18:00

26 februarie 2024

Data finalizare

21:00

26 februarie 2024

Locatie

Platforma ZOOM

Atelierul Numerologic unde toti cei doritori sunt bineveniti!

Vom invata numerologie prin practica.

Atelierele de lucru marca SCOALA DE NUMEROLOGIE se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc sa cunoasca stiinta numerologiei la nivel de interpretare si constientizare a matricei psiho-energo-informative.

Numerologia este stiinta numerelor, cea care descifreaza algoritmul universului si al creatiei. Totul este numar si la numar se reduce totul. Unu este inceputul tuturor formelor si din unu se desprind celelalte, intr-o splendoare si o coloristica accesibila numai celor ce vor sa cunoasca si sa desluseasca aceste taine.

Taina simbolului este poarta ce releva o lume magica, mistica, uimitoare. Ritmul si sunetul vietii este zavorat in cufarul cunoasterii. Numerologia are cheia!

Ineditul atelierelor de numerologie este practica si analiza concreta a matricei psiho-energo-informative prin exemple de date de nastere, chiar ale participantilor, daca acestia isi vor da acordul.

Detalii si inscrieri: e-mail: scoalaonline369@gmail.com. De asemenea, te poți înscrie, prin completarea formularului de mai jos.

Investitie: 300 lei / persoana.

Luni, 26.02.2024, 18:00-21:00

Unde: platforma ZOOM

Trainer, numerolog: Romeo Popescu


Vrei să te înscrii? Te rugăm să completezi formularul de mai jos. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a-ți oferi mai multe detalii.