Unii oameni mă recunosc ca fiind un temperament deosebit de calm și o fire înțeleaptă, care mă mulțumesc cu puțin și care cer și mai puțin. Nu refuz niciodată să dau o mână de ajutor, să mă implic în acțiuni pe care le consider benefice și unde felul meu de a fi este necesar.

Înainte de orice, sunt un OM ca toți ceilalți, cu diferite calități și defecte. 

 

Sunt un independent căruia îi place să-și gândească și conducă acțiunile, într-un mod clar, detaliat și organizat, a căror finalizare să-și aibă obiectivul dorit atins. Am căutat mereu DE CE-ul în tot ceea ce trăiesc, în tot ceea ce se petrece în jurul meu, viața arătându-mi că toate au un rost și că nimic nu este întâmplător.

Viața pe care am trăit-o până acum mi-a arătat că o poți  trăi cum dorești, și cu momente bune și cu mai puțin bune, dar cel mai important este să o trăiești conștient, conștient de ceea ce ești și ceea ce poți face.

Experiențele prin care am trecut, încrederea în mine și în ceea ce știu, ce fac și ce studiez în mod constant, m-au ajutat să-mi aleg drumul dorit, atât la nivel personal cât și profesional.

Sunt pasionat de numerologie, psihologie, psiho-numerologie și tot ceea ce presupune lucrul cu oamenii. Experiența mea în interacțiunea cu oamenii se întinde pe o perioadă de peste 21 ani, mai întâi în vânzări și trade-marketing, apoi în training-ul de personal, apoi în numerologie și psiho-numerologie timp de 8 ani.

Din 2015 susțin cursuri și conferințe în care aduc în prim-plan numerologia plecând de la scrierile din Antichitate și până în timpurile noastre, explicând cu argumente noțiunile numerologice care stau la baza omului ca individ și a vieții acestuia pe acest Pământ.

Din cunoașterea mea, mă bucur să împărtășesc cu voi tainele numerologiei, prin toate cursurile pe care vi le prezint aici.

                                                                                                       Romeo Popescu