HomeCristina Corciu

23

de ani de experiență

Despre mine

Sunt Cristina Corciu

numerolog si hipnoterapeut cu peste 23 de ani de experiență în lucrul cu oamenii.

La fel ca majoritatea oamenilor, am primit în copilărie o listă cu lucruri de bifat în viață (școală, profesie, casă, familie, mașină etc.), în schimbul căreia mi s-a spus că voi trăi împlinirea, fericirea și bunăstarea. Surpriza a venit când am bifat întreaga listă și încă nu simțeam că am atins aceste stări în mod autentic, ceva încă lipsea și nu îl gaseam pe acea listă.

Hai să ne cunoaștem

Experiența mea

În căutările mele, am descoperit știința numerelor, un domeniul care m-a fascinat din prima clipă, întrucât, datorită ei, evenimentele prin care am trecut în această viață au început să capete sens. Numerologia m-a ajutat să mă descopăr și să mă înțeleg, să îmi înțeleg familia, relațiile, să-mi descopăr pasiunea și vocația și să învăț să trăiesc cu adevărat. Toata viața mea s-a transformat în momentul în care am descifrat ce se ascunde dincolo de ceea ce știam eu despre mine și despre ceilalți.

Cunoașterea numerelor m-a ajutat să obțin claritate, să-mi activez curajul și voința pentru a face schimbări majore în viața mea, să iau decizii asumate și să simt, în sfârșit, ce înseamnă împlinirea, fericirea și bunăstarea. Am ales să împărtășesc această cunoaștere pentru a releva potențialul unic care ascunde în fiecare ființă umană, pentru a-i ghida pe cei care vor să se cunoască către esența lor.

Te aștept cu drag să-ți fac cunoștință cu cine ești cu adevărat!

Contact email: cristinacorciu369@gmail.com

Numerologie

Obținerea clarității

Hipnoterapie

activarea voinței

Testiomoniale

Ce spun clienții mei:

Iată feedback-ul celor cu care am lucrat

Mulțumesc pentru sesiunea de numerologie, de unde ușor, ușor a început transformarea mea. Mulțumesc pentru cunoașterea de sine care mi-a fost evidențiată! Mulțumesc pentru timpul de calitate pe care l-am petrecut împreună! Mulțumesc pentru tot ce am dobândit prin intermediul tău, cunoscându-ma practic mai bine pe mine, cu ajutorul numerelor. Mulțumesc pentru toate lecțiile pe care le-am învățat!Mulțumesc, pentru din acel moment am înțeles ca venirea mea pe acest pământ este cu un rol extrem de important! Recunostinta și iubire !

Bianca

Prima ședință de numerologie la care am participat alături de Cristina pot sa spun cu mana pe inima ca mi-a schimbat viata! Perspectiva mea asupra tuturor aspectelor vieții s-a schimbat radical și totul a căpătat o claritate extraordinara. Cristina m-a ajutat sa înțeleg care îmi sunt atuurile, punctele cheie și calitățile, dar și unde am de îmbunătățit și care sunt acele aspecte neglijate care îmi distorsionau realitatea. De la prima ședință am reușit sa înțeleg ca eu MERIT sa trăiesc o viata frumoasa și împlinită. Începând cu cea de-a doua ședința deja am reușit sa iau niște decizii radicale în viața mea și sa pășesc pe drumul destinului meu, iar lucrurile au început sa fie ușoare și mult mai clare. 

Ingrid

Pe drumul meu catre autocunoastere, Cristina m-a ajutat sa vad, sa constientizez, sa caut mai mult in subtilul universului meu interior, sa inteleg adevarurile din spatele numerelor mele personale, si, cel mai important, ca schimbarea spre o lume mai buna incepe cu mine. Tot Cristina mi-a dezvaluit ce inseamna recunostinta si cum te imputerniceste practicarea ei. Iti multumesc cu recunostinta pentru tot, suflet de lumina.”

Bianca

Am mers la Cristina pentru o sesiune de numerologie. Mi-a plăcut mult, am început să fac legătura între multe lucruri care se întâmplau în viață mea și am ajuns să înțeleg de ce mi se întâmplau acele lucruri. Am continuat să merg, pentru că mă simțeam bine după fiecare sesiune și vedeam acele întâlnirii ca pe o terapie pentru mine. Ii sunt recunoscătoare Cristinei pentru că m-a ajutat să privesc viața și persoanele din viața mea din altă perspectivă, să fiu recunoscătoare pentru toate experiențele trăite și să mă bucur sau să învăț din ele.

Livia

Inscrie-te la

Newsletter

Înregistrează-te pentru a primi cele mai recente știri și a fi la curent cu toate activitățile noastre!