• contact@scoaladenumerologie.ro

Nu ai niciun produs în coș.

CRISTINA CORCIU

Numerolog si hipnoterapeut cu peste 23 de ani de experiență în lucrul cu oamenii.

Email: cristinacorciu369@gmail.com

La fel ca majoritatea oamenilor, am primit în copilărie o listă cu lucruri de bifat în viață (școală, profesie, casă, familie, mașină etc.), în schimbul căreia mi s-a spus că voi trăi împlinirea, fericirea și bunăstarea. Surpriza a venit când am bifat întreaga listă și încă nu simțeam că am atins aceste stări în mod autentic, ceva încă lipsea și nu îl gaseam pe acea listă.

În căutările mele, am descoperit știința numerelor, un domeniul care m-a fascinat din prima clipă, întrucât, datorită ei, evenimentele prin care am trecut în această viață au început să capete sens. Numerologia m-a ajutat să mă descopăr și să mă înțeleg, să îmi înțeleg familia, relațiile, să-mi descopăr pasiunea și vocația și să învăț să trăiesc cu adevărat. Toata viața mea s-a transformat în momentul în care am descifrat ce se ascunde dincolo de ceea ce știam eu despre mine și despre ceilalți.

Cunoașterea numerelor m-a ajutat să obțin claritate, să-mi activez curajul și voința pentru a face schimbări majore în viața mea, să iau decizii asumate și să simt, în sfârșit, ce înseamnă împlinirea, fericirea și bunăstarea. 

Am ales să împărtășesc această cunoaștere pentru a releva potențialul unic care ascunde în fiecare ființă umană, pentru a-i ghida pe cei care vor să se cunoască către esența lor.

Te aștept cu drag să-ți fac cunoștință cu cine ești cu adevărat!

Predispozitiile medicale ale cifrei4
(preview)

Predispozitiile medicale ale cifrei5
(preview)

Predispozitiile medicale ale cifrei6
(preview)

Predispozitiile medicale ale cifrei 1
(preview)

Predispozitiile medicale ale cifrei2
(preview)

Predispozitiile medicale ale cifrei3
(preview)