HomeAdrian Voinea

6

ani de experiență

Despre mine

Sunt Adrian Voinea

numerolog, căutător fervent al sensurilor vieții și ale nevăzutelor planuri subtile.

Aceasta etapă a vieții încununează cu succes 20 de ani de comunicare activă în mediile de lucru și aduce cu sine, numerologia ca instrument principal de cercetare, soluționare a situațiilor de viață și satisfacere a curiozității.

Experiență

Experiența mea

Am studiat această știință a numerelor la „Școala de Numerologie Romeo Popescu”, unde am urmat cursurile de Numerologie și Psiho-numerologie. În momentul în care am învățat să interpretez ceea ce se află în spatele cifrelor, totul a început să aibă un sens.

Răspunsuri la întrebările pe care le aveam despre mine au început să capete contur și să îmi arate opțiuni pe care altfel nu le-aș fi văzut sau luat în seamă. Numerologia m-a ajutat să mă înțeleg pe mine și pe cei din jurul meu. Ea mi-a arătat foarte clar de ce se întâmplă lucrurile la un moment dat și care e sensul acestora. M-a ajutat să văd concret ce a stat la baza acțiunilor făcute și care a fost motivația din spatele acestor acțiuni. Cunoscând semnificația, calitățile și principiile numerelor, putem schimba aspectele mai puțin plăcute din viața noastră, făcând ca aceste însușiri ale numerelor să “lucreze” pentru noi la maximul de potențial. Dacă vrei să schimbi ceva în lumea asta, începe cu tine însuți!

Contact email: adrianvoinea2811@gmail.com

Numerolog experimentat

Pasionat de cunoaștere

Căutător dedicat

Călător interior

Testimoniale

Ce spun clienții mei:

Iată feedback-ul celor cu care am lucrat

Am fost mereu curios cu privire la motivele care stau la baza deciziilor și acțiunilor mele. Adrian, prin interpretarea numerologică, m-a ajutat să îmi descopăr motivațiile și să înțeleg semnificația numerelor care mă influențează. Recomand cu încredere oricui dorește să aibă o altfel de perspectivă asupra propriei vieți.

Florin L.

Adrian are capacitatea de a face conexiuni interesante între numere și realitatea noastră zilnică. Prin numerologie, mi-a oferit o înțelegere profundă asupra provocărilor și oportunităților din viața mea. Mi-a arătat cum să folosesc calitățile numerelor pentru a mă îmbunătăți și a face alegeri mai bune. Dacă simți că ai nevoie de direcție sau claritate, Adrian este omul potrivit!

Camelia M.

Într-o perioadă a vieții în care mă simțeam pierdută și fără direcție, am avut ocazia să cunosc numerologia prin intermediul lui Adrian Voinea. Grație explicațiilor sale precise și profunde, am reușit să înțeleg multe aspecte ale vieții mele și să îmi găsesc calea. Adrian nu este doar un expert în numerologie, dar și un ghid bun, care te ajută să te cunosti pe tine.

Ionela P.

Inscrie-te la

Newsletter

Înregistrează-te pentru a primi cele mai recente știri și a fi la curent cu toate activitățile noastre!