INVETI SA DESCIFREZI UN OM, UN DESTIN, O VIATA

 

 

 

 

Si vei vedea ca in lume, in lucrurile care ti se intampla zilnic si oamenii pe care ii ai in jurul tau NIMIC NU E INTAMPLATOR. Totul poate fi calculat numerologic.

Ce facem

Cursuri de
numerologie

Numerologia ne invata cum sa traim constienti de alegerile noastre, cum sa ne gestionam si sa ne construim viata, astfel incat calea catre destinul nostru sa fie una mai simpla si mai fericita.

Cursuri de psihonumerologie

Psihonumerologia Identifica modul prin care se structureaza personalitatea si comportamentul la diferite varste. 

Conferinte
video

Prezentari pe diverse teme de dezvoltare personala, pe baza studiului numerologiei si psihonumerologie

Ce am construit

Proiectul media ,, CAPITOLUL 79 – intelepciune, transformare” SCOALA de UMEROLOGIE (unica in Romania) reprezentata in: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Iasi si Targu Mures, Cursuri de numerologie si de psihonumerologie, Tabere de numerologie, conferinte si multe proiecte de dezvoltare personala printre care:

,,Fii tu, asa cum esti!” , ,,Cuplul si compatibilitatea”, ,,Simbolistica si magia numerelor”, ,,Descifrarea destinului cu ajutorul numerologiei – drumul si relatiile.”

,,Compatibilitatea in numerologie – dezvaluirea secretelor.”, ,,Stiinta numerologiei – dezvaluiri si argumente”, ,,Introducere in psihonumerologie – conferinta”

,,Relatiile dintre oameni – 12 Axiome ale sccesului.”, ,,Cum sa renunti la mentalitatea de victima?” , „Codurile Vindecarii -curs”, „Arta Comunicarii-curs”.