HomeBlogParticularitatea 23 și efectele din 2023

Particularitatea 23 și efectele din 2023

În anul 2023 am avut această particularitate 23(5) care ne generează niște efecte interesante pentru anii ce vor urma.

Iată ceva interesant: Cifra 5 compusă din 23 are o semnificație ce influențează stima de sine a oamenilor, mai ales în zona de sentimente și creativitate.

Această stima de sine este necesară pentru a genera efecte în mai multe câmpuri energetice ale omului. Aceste câmpuri sunt banii, familia, rațiunea, experiențele din trecut, viața social-profesională și capacitatea de adaptabilitate la provocările din viitor.

Influența lui 5, care generează stima de sine, se va face simțită foarte repede în viitor, având efecte până în 2032, când 5 se va releva din 3 și 2. Iată 9 ani de stări inconștiente care vor stăpâni funcționalitatea noastră.

Da, vom trece peste toate și vom reuși!

Trebuie să fim atenți la 2 și 3.

Adică: Viața noastră emoțională (2) este de o importanță fantastică, deoarece ea generează forma de interpretare prin care noi vom înfăptui tot ceea ce ne propunem. Această viață sentimentală, care este din ce în ce mai problematică, care generează îndoială, confuzie și chiar nehotărâre, trebuie stabilizată prin dăruire, empatie și deschidere către celălalt, cel iubit sau cei iubiți. Hai să dăruim și să nu mai cerem, hai să fim în sensul emoției iubirii pe care o trăim în interiorul nostru. Toți iubim ceva sau pe cineva, atunci trăiți, empatizați, dăruiți, iertați!!!

Tot ceea ce cunoști (3) este bine să fie relevat creativ și conștient. Acționăm cu încredere în noi și astfel vom obține tot ceea ce ne dorim. Hai să aplicăm tot ceea ce am învățat în anul 2023 și să generăm efecte constructive până în 2032.

Sima de sine (5) generată din 23 ne va ajuta în relațiile de iubire și în conștientizarea clară a tuturor situațiilor pe care le vom întâmpina în viitor.

Deci! Ai grijă conștient de iubire, cunoaștere, creativitate, sociabilitate și mai ales de cel de lângă tine. EL, cel de lângă tine, îți va fi sprijin pentru minim 9 ani de acum înainte.

Dacă nu ai pe nimeni și ești singur/singură, te anunț că în decembrie (12), tu (1) vei avea oportunitatea afectivă (2) să-ți construiești o relație de iubire (12 și 3) 3 din 12, adică relația bazată pe principiul masculin 1 și cel feminin 2.

Tot înainte cu succes!

23(5) spre 24(6) adică familie, bani, armonie și echilibru.

Pentru cei care doresc să aprofundeze subiectul și să exploreze mai multe despre influența anului 2023 și efectele sale viitoare, vă invităm să participați la conferința “2023 SI EFECTELE IN VIITOR: 2026, 2029, 2032”. Această conferință va aduce în prim-plan mai multe perspective, analize și discuții în legătură cu numerologia și influența cifrelor asupra vieții noastre. Pentru detalii complete și informații despre conferința “2023 SI EFECTELE IN VIITOR: 2026, 2029, 2032,” vă invităm să accesați pagina evenimentului AICI.

Share: