HomeBlogVaca și extraterestrul

Vaca și extraterestrul

Ce urmează a fi prezentat în rândurile de mai jos ar putea fi considerat o glumă si nu este adevarat!!!

Era o noapte întunecată pe Pământ când un extraterestru a ajuns într-o regiune izolată. În timp ce se orienta, primele raze ale soarelui au iluminat un peisaj unde câteva vaci pașteau calm.

Observând aceasta, extraterestrul și-a spus cu entuziasm: “Ah, deci această planetă are locuitori! Ce fascinant!”

Apropiindu-se cu pasi grăbiți de una dintre vaci, extraterestrul a început să comunice: “Salutare! Am venit să împărtășesc cu tine secretele existenței. Vreau să te învăț să trăiești din plin!”

Dar vaca a rămas impasibilă. Chiar și așa, extraterestrul nu s-a descurajat și a încercat din nou: “Doresc să vezi bucuria vieții. Pot să te învăț!”

Însă, vaca, indiferentă, nu a avut nicio reacție. Perplex, el a reflectat asupra comportamentului acesteia, observând ritmul ei monoton: mănâncă, se odihnește, mănâncă, se odihnește, fără să comunice. Se întreba cine trăiește mai conștient, el sau vaca. Trece timpul. Al cui timp trece? Al meu sau al ei? Iar mananca, iar sta.

Când soarele a început să apună, extraterestrul, cu o notă de frustrare, a decis să se apropie de o așezare umană. Ajuns în mijlocul localnicilor, a zis: “Bună! Sus, în deal, am întâlnit niște creaturi care nu au dorit să discute cu mine. Sper că voi sunteți diferiți?”

Un localnic a răspuns imediat: “Sigur!” Extraterestrul, cu un zâmbet larg pe față, a continuat: “Vreau să vă dezvălui esența existenței. Să vă învăț să vedeți magia vieții!”

Surprins, omul a întrebat: “De ce?”

Extraterestrul, simplu și direct: “Așa!”

Omul: ,,Bine!”

Extraterestrul: ,,Prietenii vostrii din deal sunt ca voi!” Omul, ușor confuz, a replicat: “Dar creaturile din deal nu sunt ca noi. Ele sunt vaci. Nu ne poți compara! Esti un idiot!”

Extraterestrul a admis: “Ai dreptate!”

Pe măsură ce noaptea își făcea loc, vacile se retrăgeau în grajdurile lor, oamenii în locuințele lor, iar extraterestrul, contemplativ, se gândea: “Aici, timpul pare să treacă fără a lăsa vreo urmă. Dar al cui timp trece realmente?”

Zilele vin și pleacă, vremea se schimbă, dar un lucru rămâne constant: fie că suntem vaci, oameni sau extratereștri, privim același apus.

Share: