HomeBlog6 ani de școală și 369 numero forum

6 ani de școală și 369 numero forum

Prin generozitatea Universului, anul acesta, 2022, Școala de Numerologie Romeo Popescu a împlinit 6 ani de existență! Aducem tuturor celor care ne urmăresc câteva mărturii minunate ale acestei frumoase metamorfoze!

Oameni cărora Numerologia le-a schimbat viața radical, au venit de pretutindeni, ca o dovadă vie a Universului matematic descifrat și predat mai departe cu claritate și iscusință de către un om simplu, dar nu simplist: ROMEO POPESCU, mentor si dascal pentru multi dintre cei care și-au dorit să descifreze, să devină, să înțeleagă, să urmeze această cale!

Mulțumim tuturor celor ce au participat în sală sau online, la acest eveniment deosebit de important pentru Școala de Numerologie-Romeo Popescu!

369 NUMERO FORUM a făcut trecerea către o altă etapă în viața tuturor celor implicați în acest proces de realiniere la propriul destin și pentru care rezultatele nu s-au lăsat așteptate!

Cu inima deschisă și mintea eliberată dintre zidurile groase ale limitărilor tuturor cutumelor sociale, mergem în sensul nostru, pe vocația noastră reală, nealterată, eliberați de orice reziduu ce ne-a împiedicat până la acest moment!

Pentru cei ce iau contact pentru prima dată cu Numerologia, este necesara o definiție a acestei științe. Pentru cei ce am pășit deja cu deschidere spre a înțelege acest domeniu, se știe că nimic nu trebuie, TOTUL vine de la sine pe o cale corectă! 

Toți cei care am urmat această Școală, am ajuns să ne simțim ca făcând parte din aceeași familie. Ne-am bucurat și ne bucurăm de fiecare revedere în nenumaratele tabere, la cursuri și conferințe, ori de câte ori ne întâlnim în plan fizic sau virtual-online.

Ceea ce știam cândva despre noi, înainte de a face loc Numerologiei în viața noastră, astăzi este doar o imagine prafuită, care ne-a reprezentat prea puțin și asta pentru că am ales să ne descoperim întregul potențial. De atunci, cu fiecare treaptă urcată, lumea se vede altfel!

Școala de Numerologie-Romeo Popescu este acel DAR al Universului prin care am putut să ne transformăm benefic pe noi înșine și să transformăm la rândul nostru prin împărtășirea experienței.

Romeo Popescu și echipa Scolii de Numerologie vă mulțumim cu recunoștință, tuturor:
– celor prezenți în sală la acest eveniment aniversar și celor prezenți online;
– absolvenților SCOLII DE NUMEROLOGIE – Romeo Popescu;
– partiticipanților la conferințele LIVE și ONLINE;
– partiticipanților la taberele organizate de noi;
– celor care ne urmăresc pe canalele de socializare online: Facebook, Youtube si Instagram;
– celor care ne vizitează site-ul www.scoaladenumerologie.ro/new

Te invitam să vezi cum a fost și ce s-a discutat

369NUMERO FORUM –„Psihonumerologia in Psihoterapie” (fragment)– Raluca P.

369NUMERO FORUM – “Reconstructia fiintei umane din perspectiva numerologica” (fragment)- Cristina C.

369NUMERO FORUM -“Impactul asupra oamenilor cand transmit cunoasterea mea”(fragment)-Crina P..

Interviuri

Share: